Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Szoptatás csodája

2016.08.09

2016. augusztus 5-én, pénteken rendeztük meg a Szoptatás világhete alkalmából a "Szoptatás csodája" című rendezvényünket, melyre várandós és gyakorló anyukák, nagymamák és "kispapák" fogadták el meghívásunkat.

Dr Bíró Liliána gyermekorvos, laktációs tanácsadó nagyszerű és rendkívül tartalmas előadást tartott az anyatej szerepéről, a szoptatás természetességéről.Drahos Judit tanácsadó szakpszichológus pedig a lelkünket rakta kicsit "rendbe" a "Te úgy Vagy jó, ahogy vagy" elvének mentén. Mindezt humorral és természetesen...

Dr. Pető Gabriella házi gyermekorvos-természetgyógyász pedig a szoptatás természetes támogatásáról beszélt néhány dián keresztül.

Köszönjük a Harmónia Gyógyászati Központnak a termékbemutatót, hiszen sok kismama ezáltal jutott újabb hasznos információkhoz. Köszönjük a lelkes hallgatóságnak, hogy gondolataikat egy poszteren is megosztották mindenkivel- ezt a posztert a Gyermekrendelő védőnői folyosójára fogjuk kirakni, hogy e gondolatokat bárki olvashassa. És köszönet segítőinknek, hogy minden flottul ment a rendezvényen!

A rendezvényt a Tiszaújváros Jövőjéért Alapítvány támogatta!

20160805_194815.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.