Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Szoptatás csodája 2017.

2017.11.12

Az előadók, az előadások sok hasznos tanáccsal látták el az érdeklődő leendő és gyakorló szoptató anyukákat  Riczu Anikó természetes gyógymód tanácsadó, táplálkozási szakember a kismamák és a babák egészséges, kiegyensúlyozott táplálékairól beszélt nekünk- néhány tévhitet is eloszlatott  Sokat tanultunk Tőle! 

Drahos Judit tanácsadó szakpszichológus rendszeres résztvevője rendezvényeinknek, előadása mindig érdekes, emberközeli, a témákat több oldalról közelítve járja körbe, ami mindig tanulságosnak ígérkezik mindenki számára. Ma is így volt: szóba kerültek a kismamák mellett a nagymamák, de még az apukák is a szoptatás kapcsán!  A lényeg: ne akarjunk mindenáron "szuperanya" lenni, legyünk csupán "elég jó anya", pontosan ez kell a piciknek tőlünk! 

Ujlaki-Varga Beatrix pedig a gyakorlati oldalt, a mindennapok kihívásait mutatta be az általa kezdeményezett közösség oldalán keresztül- személyes élményei, megélései még hitelesebbé teszik, tették tevékenységét. Ő valójában egy "harcos amazon", aki kiáll a szoptatás mellett és segít mindenkinek, akiről tudja, hogy szüksége van Rá. Csak így tovább! 
Köszönjük Mindenkinek a Jelen-létet! Mert valóban az volt, hiszen igazi beszélgetés lett belőle 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.