Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"ELSŐBÁLOZTUNK"

2018.04.23

Remélem, a megálmodott műsorunk elég színes, változatos és színvonalas volt Mindenki számára. 
Mi nagyon igyekeztünk! Az előadók nemkülönben!
" Hidegszaladgálós, könnyezős" érzés volt hallgatni Ács Gabriella csodás, a termet teljesen betöltő hangját. 
A fiatalok tánckavalkádja nem egy vendég szívét dobogtatta meg, hiszen gyermekeiket láthatták fellépni- nem kis büszkeséggel figyeltük Mindannyian a tehetséges gyerekeket! 
Köszönjük az élményt Karakter!
Pál Dénes műsora mindenkihez szólt, hiszen a 60-as évek dalai mellett saját legújabb dalait is hallhattuk. Közvetlensége, szerénysége mindenkit levett a lábáról :) :) A türelemmel viselt közös fotózások pedig végképp meggyőztek bennünket. Jó volt látni és hallani , hiszen a tehetsége nem kérdéses és pályája csúcsa még biztosan messze van ...:)
Egy bál hangulatfelelőse a -szervezett programokon és a "beépített embereken" kívül- a zenét szolgáltató zenekar! Nálunk az ORIGO-M Noszvajról maximálisan teljesített! Változatos, minőségi és valódi zenét szolgáltattak egész este és rendkívüli módon hangolódtak a közönség igényeire. Nagyon jó bulit csináltak, bízom benne, nem utoljára és nem csak nekünk! Köszönjük!
Itt van a helye és ideje megköszönni a kuratórium tagjainakKissné Deczki NatáliánakKIssné Kányási Anitának, Tamás Beátának a rengeteg segítséget, munkát, hiszen nélkülük nem jöhetett volna létre az ELSŐ :) !:)

Nagyon szépen köszönjük Tiszaújváros Önkormányzatának és Bráz György Polgármester Úrnak a támogatást, melyet a rendezvény létrehozásához nyújtottak!
Köszönjük támogatóinknak a tombola felajánlásokat: (hosszú lesz a lista!):  

Est Hungary Kft, Tóthné Csanak Edit, Szabó Gábor, Borza Zoltán, Kovács István, Zvolenszky Istvánné,Medve MariannaDemeter Viktor, Tiszta Autóház, Mr&Mrs Szépségsziget, Harmónia Gyógyászati Központ, Kolosai Manufaktúra, Molnár Sándor, Kun Tamás, Sztrohár István, Szénégető István, Szabó Anikó, Demkó Norbert, Buczkó Andrea, TeaHarmónia Természetgyógyászat ,Kókai Tímea


Reméljük, nem csak üres szólam marad: JÖVŐRE VELETEK UGYANITT:) :):) :)ásárolunk és


Bálunk bevételéből egy HUPLE mozgásfejlesztő eszközt vásárolunk, melyhez szakembert is kiképzünk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.