Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"Kalandos karácsonyi készülődés a szép ünnepért"

2015.11.11

Kedves Anyukák, Nagymamák és "gyermekvállalás előtt állók"!

Kedves Mindenki! 


Még 6 hét van Karácsonyig. Lassan beindul a "nagyüzem", és a sokéves tapasztalatom azt mondatja velem, hogy nincs Karácsony rohanás-utolsó pillanatban elintézés-még valami ajándék kellene-mit is főzzek-mikor takarítsak és mindezt hogyan tegyem meg a picim mellett??? őrülete nélkül.
Ezt a kemény időszakot szeretnénk könnyebbé, elviselhetőbbé tenni mindenki számára, mert megtérül és a kevésbé frusztrált családanya a család többi tagjának is jót tesz.
Szóval: Az elkövetkező 6 hétben 6 különböző témában ajánlunk megoldásokat, tippeket, recepteket, bevált ötleteket, hátha ezzel valakinek éppen egy fejtörős problémáját sikerül elintéznünk. De: BÁRKI hozzászólhat, ajánlhat az adott témában bármit, ami illeszkedik és segíthet. Feltölthetők képek, weboldalak elérhetősége stb. szintén.
Ehhez kapcsolódik majd - kicsit az Ünnepet vállukon viselő nőkre is gondolván egy későbbi rendezvényünk is, amiről majd időben értesítünk Mindenkit!!!!
Az összegyűjtött tippeket, ötleteket, recepteket- amik tőlünk, Önöktől származnak, egy a weboldalunkról ingyenesen letölthető füzetté fogjuk szerkeszteni- hogy mások is láthassák: mi hogyan csináljuk...Ez rólunk szól majd...