Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Életmód Tábor 2016.

2016.07.17

Véget ért Életmód Táborunk 2. turnusa is! Őszintén reméljük, hogy nem csak mi, hanem a gyerekek is nagyon jól érezték magukat! Szerencsére az idő ismét kegyes volt hozzánk, így nem kellett egy betervezett programot sem elhalasztanunk!

A Kissné Deczki Natália által feltöltött képek bizonyították és bizonyítják, hogy milyen tartalmasan lehet eltölteni az időt egy ilyen táborban. Remélem, minden résztvevő így élte meg! Köszönjük önkéntes segítőinknek: Kissné Deczki Natáliának, Somosi Lászlóné, Katának, Tamás Beátának és Molnárné Pető Zsuzsannának, hogy szabadidejüket feláldozva vigyáztak a gyerekekre és segítettek a napi teendőkben,

Borza Zoltán és Borza Gyula pedig felszerelésünk, ellátmányunk fuvarozásában vállaltak nagy szerepet!!

Köszönjük felkért segítőinknek is a lelkes részvételt: Luczai Gabriellának a sok hasznos tanácsot a teákkal kapcsolatban, a szamovár használata a felnőtteknek is élményt jelentett,Drahos Judit  pszichológusnak, akivel egymást és saját magukat is jobban megismerhették a gyerekek, remélve, hogy útravalóként megmarad valami az ott elhangzottakból, Ráczné Csépes Emőkének, hogy ismét megmutatta a pilatesben és a relaxációban lévő lehetőségeket a gyerekeknek és Somosi Ágnesnek, hogy sok kedves játékot tanított nekünk.

 
Köszönjük a Csáti Csemege és a Dél-borsodi R. Int. Elősegítő Közhasznú Egyesület bőséges zöldség- és gyümölcs felajánlásait, nagy hasznát vettük étkezéseinknél!!
Köszönjük Tiszaújváros Önkormányzata támogatását, mely nélkül nem tudtunk volna ilyen sokszínű programot biztosítani a gyerekeknek!
Végül, de nem utolsó sorban köszönet illeti Bükkszentkereszt Önkormányzatát, Solymosi Konrád alpolgármestert, Horváth Zsoltot, a Kék Sólyom Vendégház gondnokát és minden szolgáltatót, akik helyben járultak hozzá programunk sikeréhez ( lovaglás, kemencés finomságok, sajtkészítés)!

Az idén még egyszer visszamegyünk!

(2016. augusztus 17-21. között a TESCO Global Zrt által megnyert civil pályázat jóvoltából!)

 

Riport a táborról a Rádió M-en 2016. 07.10-én 1. rész

                                                                   2. rész

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.