Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Karamell-szelet

2015.12.15


Hozzávalók: 32 db tejkaramella, 1/2 csésze tejszín, 3/4 csésze olvasztott vaj, 1 tojás, 3/4 csésze barna cukor, 1 csésze liszt, 1 csésze zabpehely, 1 teáskanál szódabikarbóna, 15 dkg csoki aprítva.
A karamellkockákat feloldjuk a tejszínben és félretesszük. A többi hozzávalót összekeverjük. A tészta felét egy sütőpapírral bélelt kisebb tepsibe nyomkodjuk és 10 percig sütjük 180 fokon. Ezután kivesszük, ráöntjük a karamellszószt és rámorzsoljuk a maradék tésztát. Ezután még 15-20 percre visszatesszük a sütőbe. Kihűlve lehet szépen szeletelni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.