Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Glutén-és tojásmentes brownie Natitól

2016.06.01

Tojás- és gluténmentes brownie receptje:

Hozzávalók: 100 gramm vaj;100 gramm cukor; 300 gramm gluténmentes süti liszt; 60 gramm kakaópor, 60 gramm kókuszreszelék; 1 csipet só; 1 cs. sütőpor; 3,5 dl tej. Elkészítés: A szoba hőmérsékletű vajat a cukorral habosra keverjük. Keverés közben hozzáadjuk a lisztet, a kakaóport, kókuszreszeléket (én itt még ízlés szerint mazsolát is tettem bele), sütőport, sót és a tejet. Majd formába, tepsibe töltjük. 170 fokon 15-25 perc alatt készre sütjük, tűpróba. Tetejét ízlés szerint díszítjük, ha kihűlt.13324023_1152225611494327_1289133612_o.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.